- 3 adet yufka
- 1 su bardağı süt
- 1/2 su bardağından az sıvıyağ
- 1 adet yumurta
- İç malzemesi için beyaz peynir ve maydonoz
HAZIRLANIŞI:
Süt,sıvıyağ ve yumurtayı iyice karıştırıp önce bir sos hazırlıyoruz.Daha sonra tavayı yağlayıp birinci yufkayı yayıyoruz.Sostan döküyoruz.Diğer yufkaları koyarken de sos döküyoruz.İçini koyup işlemi tekrarlıyoruz.En son olarak ilk serdiğimiz yufkayı kapatıp üzerine biraz sıvıyağ koyup,önce biraz yüksek ateşte sonra düşük ateşte pişiriyoruz.Afiyet Olsun
1 kişinin yorumu var:
Yarın deneyeceğim bu böreği...kahvaltı için çok uygun :)
Yorum Gönder